Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Khuda, Sefat E."'
Autor:
Nguyen, Ann V., Lee, Daniel, Williams, Kristina M., Jackson, Lauren S., Bedford, Binaifer, Kwon, Jihyun, Scholl, Peter F., Khuda, Sefat E
Publikováno v:
In Food Control May 2021 123
Autor:
Nguyen, Ann V., Williams, Kristina M., Ferguson, Martine, Lee, Daniel, Sharma, Girdhari M., Do, Andrew B., Khuda, Sefat E
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 12 November 2019 1081:157-167
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of AOAC International. Jan/Feb2018, Vol. 101 Issue 1, p23-35. 13p.
Autor:
Khuda, Sefat E, Nguyen, Ann V., Sharma, Girdhari M., Alam, Mohammad S., Balan, Kannan V., Williams, Kristina M.
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research; Feb2022, Vol. 66 Issue 4, p1-11, 11p
Autor:
Khuda, Sefat E.1 (AUTHOR) sefat.khuda@fda.hhs.gov, Sharma, Girdhari M.1 (AUTHOR), Gaines, Dennis1 (AUTHOR), Do, Andrew B.1 (AUTHOR), Pereira, Marion1 (AUTHOR), Chang, Michael2 (AUTHOR), Ferguson, Martine3 (AUTHOR), Williams, Kristina M.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Aug2016, Vol. 33 Issue 8, p1274-1282. 9p. 5 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Khuda, Sefat E1 (AUTHOR) sefat.khuda@fda.hhs.gov, Sharma, Girdhari M.1 (AUTHOR), Gaines, Dennis1 (AUTHOR), Do, Andrew B.1 (AUTHOR), Pereira, Marion1 (AUTHOR), Chang, Michael2 (AUTHOR), Ferguson, Martine3 (AUTHOR), Williams, Kristina M.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Aug2016, Vol. 33 Issue 8, p1265-1273. 9p. 5 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Khuda, Sefat-e ‡, §, Yoshida, Mikoto ‡, §, Xing, Yan ‡, Shimasaki, Tatsuya ¶, Takeya, Motohiro ∥, Kuwahara, Kazuhiko ‡, **, Sakaguchi, Nobuo ‡, ‡‡, §§
Publikováno v:
In Journal of Biological Chemistry 29 October 2004 279(44):46182-46190
Autor:
Khuda, Sefat E., Williams, Kristina M.
Publikováno v:
In Processing and Impact on Active Components in Food 2014:667-674
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.