Zobrazeno 1 - 10
of 159
pro vyhledávání: '"Khorshidian, Nasim"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soares, Mariana B., Almada, Carine N., Pereira, Eliene P.R., Ferreira, Beatriz M., Balthazar, Celso F., Khorshidian, Nasim, Rocha, Ramon S., Xavier-Santos, Douglas, Cruz, Adriano G., Ranadheera, C. Senaka, Mortazavian, Amir M., Gómez-Zavaglia, Andrea, Martinez, Rafael C.R., Sant’Ana, Anderson S.
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology August 2023 138:453-469
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hemmati, Vahid, Garavand, Farhad, Khorshidian, Nasim, Cacciotti, Ilaria, Goudarzi, Mostafa, Chaichi, Maryam, Tiwari, Birjesh K.
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2021 44 Part A
Autor:
Khodadadi, Elham1, Khorshidian, Nasim1, Mashayekh, Morteza1, Hosseini, Hedayat1, Mortazavian, Amir Mohammad1 mortazvn@sbmu.ac.ir, Ebrahimi, Arezoo1 aefood89@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Feb/Mar2023, Vol. 12 Issue 4, p1-7. 7p.
Autor:
Mohammadi, Mehrdad, Mahdavi-Yekta, Mina, Reihani, S. Fatemeh S., Khorshidian, Nasim, Habibi, Mahdi, Mousavi Khaneghah, Amin
Publikováno v:
International Journal of Food Science; 5/11/2024, Vol. 2024, p1-12, 12p
Autor:
Zahedirad, Malihe, Asadzadeh, Sepideh, Nikooyeh, Bahareh, Neyestani, Tirang R., Khorshidian, Nasim, Yousefi, Mojtaba, Mortazavian, Amir Mohammad
Publikováno v:
In International Dairy Journal July 2019 94:53-64
Publikováno v:
Polycyclic Aromatic Compounds. 2022, Vol. 42 Issue 7, p4343-4358. 16p.
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2018, Vol. 48, Issue 5, pp. 819-835.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-11-2017-0253
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.