Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Khmelev, S. A."'
Autor:
Khmelev, S.1 sme@nifti.unn.ru
Publikováno v:
Radiophysics & Quantum Electronics. Dec2015, Vol. 58 Issue 7, p541-546. 6p.
Article Acoustic cavitation of food emulsions is widely applied as the main processing method to improve the quality of a finished product and its organoleptic characteristics, as well as to increase production performance. To identify the optimal mo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f12b323a9d9e8463c88c1de3d898df25
Autor:
Pankratov, A. N.1 PankratovAN@chem.sgu.ru, Khmelev, S. S.1
Publikováno v:
Journal of Structural Chemistry. May2005, Vol. 46 Issue 3, p404-408. 5p. 5 Charts.
Autor:
Kuznetsova, I. V.1, Khmelev, S. S.1
Publikováno v:
Journal of Analytical Chemistry. Aug2004, Vol. 59 Issue 8, p770-774. 5p.
Publikováno v:
Вестник Нижегородского университета им. Н.И. Лобачевского.
The Capon approach extension is used to create a synthesis algorithm for suboptimal digital FIR filters aiming to process several (in the general case) signal frequency components. The algorithm makes it possible to synthesize information-optimal fil
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.