Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"Kheadr, E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2009 42(2):624-632
Publikováno v:
In Journal of Microbiological Methods 2006 65(1):159-170
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science January 2006 89(1):95-110
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2004 14(12):1041-1053
Autor:
Tahiri, I., Desbiens, M., Benech, R., Kheadr, E., Lacroix, C., Thibault, S., Ouellet, D., Fliss, I. *
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2004 97(2):123-136
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Alexandria Journal of Food Science and Technology. 13:45-62
Processed cheese gains continuous popularity due to its diverse composition and wide applications. The diversity of ingredients used for its formulation permits the production of a wide variety of cheeses with different flavours, textures and functio
Publikováno v:
Egyptian Journal of Dairy Science; 2021, Vol. 49 Issue 1, p15-30, 16p