Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Khayyat Mehdi"'
Publikováno v:
Journal of Horticultural Research, Vol 27, Iss 2, Pp 39-46 (2019)
Jujube fruit quickly undergoes spoilage and normally has a short shelf life. Therefore, the effect of immersion treatment in different calcium salts on qualitative and biochemical characteristics of fresh jujube fruit was evaluated. Treatments includ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c1c667b1b6b4c0a8b62a7ac94da3e70
Publikováno v:
Journal of Horticultural Research, Vol 26, Iss 2, Pp 55-60 (2018)
The present study was designed to investigate the effects of two girdling dates (late April and early September) on fruit quality and carbohydrate accumulation in barberry shrubs (Berberis vulgaris L.) during the years 2016–2017. One year old shoot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7429fbd5a26542f09c2b9420fbaa99de
Publikováno v:
Journal of Horticultural Research, Vol 26, Iss 1, Pp 13-21 (2018)
The present research was conducted to find influence of salicylic acid (SA) at 0.5, 1, and 2 mM and potassium nitrate (KNO3) at 250, 500, and 1 000 ppm on reproductive and vegetative parameters, and color characteristics of saffron under field condit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9b2057b3b014cb0b43f0e6fcf9df08b
Publikováno v:
Journal of Horticultural Research, Vol 26, Iss 1, Pp 45-52 (2018)
Barberry (Berberis vulgaris L.) fruit is an important source of anthocyanins and is used for consumption and in medicine. However, fruit production of barberry is not regular. Two experiments in four locations were conducted on this plant to explore
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc949c0148da4a709d8c694b36532424
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Horticulture & Postharvest Research; Sep2024, Vol. 7 Issue 3, p237-248, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Plant Nutrition; 2024, Vol. 47 Issue 11, p1878-1889, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.