Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Khannous, Lamia"'
Autor:
Sabri, Soumaya1,2 (AUTHOR), Khannous, Lamia1 (AUTHOR), Ferré, Séverine2 (AUTHOR), Souissi, Adel3 (AUTHOR), Gdoura, Radhouane1 (AUTHOR), Gautier-Bouchardon, Anne V.2 (AUTHOR) anne.bouchardon@anses.fr
Publikováno v:
BMC Veterinary Research. 10/10/2024, Vol. 20 Issue 1, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gdoura, Morsi, Sellami, Hanen, Khannous, Lamia, Ketata, Najib, Neila, Idriss Ben, Traore, Al Ibrahim, Chekir, Zouhair, Gdoura, Radhouane
Publikováno v:
Water Environment Research, 2017 Sep 01. 89(9), 856-861.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26662109
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kallel, Imen, Bayoudh, Ahmed, Gargouri, Bochra, Khannous, Lamia, Elaguel, Asma, Tarhouni, Nidhal, Lassoued, Saloua, Ben Messaoud, Ezeddine, Hadrich, Bilel
Publikováno v:
Journal of Plant Biochemistry & Biotechnology; Jun2023, Vol. 32 Issue 2, p239-252, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lipids in Health and Disease, Vol 11, Iss 1, p 71 (2012)
Abstract Background The health benefits of omega-3 and omega-6 polyunsaturated fatty acids (PUFA) are generally recognized. Unfortunately, in most Mediterranean countries, the recommended daily intake of these compounds is rarely met. Therefore, enri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01505baf74684300a0eac5bed7ce3d84