Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Khanh Thi Kim Phan"'
Autor:
Dheerawan Boonyawan, Kittisak Jantanasakulwong, Charles S. Brennan, Yuthana Phimolsiripol, Huan Tai Phan, Khanh Thi Kim Phan, Joe M. Regenstein
Publikováno v:
LWT. 105:142-148
The effects of non-thermal plasma (NTP) using a gliding arc (GA) discharge was studied with harvested Nam Dok Mai mangoes to determine the rate of retardation of anthracnose disease (Colletotrichum gloeosporioides). Different fluxes of argon (Ar) gas
Autor:
Huan Tai Phan, Yuthana Phimolsiripol, Pilairuk Intipunya, Dheerawan Boonyawan, Joe M. Regenstein, Khanh Thi Kim Phan, Charles S. Brennan
Publikováno v:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. 48:164-171
The effects of non-thermal plasma (NTP) on elimination of pesticide residues and on quality changes of mango (cv. Nam Dok Mai) were investigated. Varied flow rate of Ar gas (2, 5 and 8 L/min) and time dependent degradations of chlorpyrifos and cyperm
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 52:2127-2137
Summary Nonthermal plasma (NTP) is defined in terms of partly ionised gas which overall temperature is quite low because the stored energy is mostly in free electrons. Applications of NTP have been expanded to new areas of food applications such as t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal on Advanced Science, Engineering and Information Technology. 7:263
Mango is considered as a popular and economically important tropical fruit around the world because of its attractive color, favorable flavor, and high nutritional quality. Nowadays, more consumers consciously desire not only fresh and nutritious but