Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Khanfar, Mai S."'
Autor:
Daghmash, Rawand M.1 (AUTHOR) rmdaghmash19@ph.just.edu.jo, Khanfar, Mai S.1 (AUTHOR) mskhanfar@just.edu.jo, Darweesh, Ruba S.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Pharmaceutics. Aug2024, Vol. 16 Issue 8, p1062. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Al-Nimry, Suhair S.1 ssnimry@just.edu.jo, Khanfar, Mai S.1 mskhanfar@just.edu.jo
Publikováno v:
Scientia Pharmaceutica. Mar2021, Vol. 89 Issue 1, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Al-Taani, Bashar1 (AUTHOR) altaani@just.edu.jo, Khanfar, Mai S.2 (AUTHOR), Salem, Mutaz Sheikh1 (AUTHOR), Sallam, Alsayed3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Microencapsulation. Feb2010, Vol. 27 Issue 1, p10-13. 4p. 4 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michael G. Kontominas
The determination of olive oil authenticity is currently carried out using techniques that provide data regarding its quality, sensory attributes, and composition. Such analytical techniques include: Volatile compound analysis using SPME-GC/MS, stabl