Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Khanedan, N."'
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
The a im of th is paper was to study the effects w hey pro t e in c oat i ng on ch e m ic al a nd physic al properties of gut t ed K i l ka dur i ng f roz en stor a ge. Coating of Kilka has done by dipping in whey protein solution with different conc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::817a47e0cf47b932f0a10eb243c64684
https://hdl.handle.net/1834/37166
https://hdl.handle.net/1834/37166
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.