Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"Khanashyam, Anandu Chandra"'
Combined effect of brazilin-rich extract and lawsone methyl ether against infection-causing bacteria
Autor:
Nirmal, Nilesh, Koirala, Pankaj, Khanashyam, Anandu Chandra, Panichayupakaranant, Pharkphoom, Septama, Abdi Wira
Publikováno v:
In Saudi Journal of Biological Sciences June 2024 31(6)
Autor:
Pandiselvam, R., Harikrishnan, M.P., Khanashyam, Anandu Chandra, Basil, M., Anirudh, M., Manikantan, M.R., Kothakota, Anjineyulu
Publikováno v:
In Process Safety and Environmental Protection April 2024 184:615-623
Autor:
Shanker, M. Anjaly, Khanashyam, Anandu Chandra, Pandiselvam, R., Joshi, T. Jayasree, Thomas, Pinchu Elizabath, Zhang, Yue, Rustagi, Sarvesh, Bharti, Sweety, Thirumdas, Rohit, Kumar, Manoj, Kothakota, Anjineyulu
Publikováno v:
In Food Control September 2023 151
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Taha, Ahmed, Mehany, Taha, Pandiselvam, Ravi, Anusha Siddiqui, Shahida, Mir, Nisar A., Malik, Mudasir Ahmad, Sujayasree, O. J., Alamuru, Krishna Chaitanya, Khanashyam, Anandu Chandra, Casanova, Federico, Xu, Xiaoyun, Pan, Siyi, Hu, Hao
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2024, Vol. 64 Issue 17, p6016-6054, 39p