Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Khan, Mohammad Mehedi Hasan"'
Autor:
Khan, Mohammad Mehedi Hasan
Spices can be used as novel supplements to enhance the utilization of low quality forages (LQF) and reduce nutrient wastage by the ruminant animals. However, it would be essential to characterize these spices alongside LQF and high quality forages (H
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.627631
Autor:
Saha, Sudeb, Hasan, Md. Nazmul, Uddin, Md. Nazim, Rahman, B. M. Masiur, Khan, Mohammad Mehedi Hasan, Ahmed, Syed Sayeem Uddin, Kitazawa, Haruki
Publikováno v:
Dairy; Mar2024, Vol. 5 Issue 1, p153-160, 8p
Autor:
Urme, Shah Rucksana Akhter, Ahmed, Syeda Fahmida, Quadir, Mohammed Mostafa Al, Akhand, Mst Rubaiat Nazneen, Khan, Mohammad Mehedi Hasan
Publikováno v:
Scientific World Journal; 11/7/2023, p1-9, 9p
Autor:
Khan, Mohammad Mehedi Hasan1 mehedi2001bdbd@gmail.com, Akther, Mst Yeasmin1, Ahmed, Jamil1, Joty, Jahanara Khanom1
Publikováno v:
International Journal of Natural Sciences. 2021, Vol. 11 Issue 1, p23-32. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bhuyain, Abu Shahadat Mohammad Sadequr Rahman, Barman, Sanzib Kumar, Hossain, Md. Motaher, Khan, Mohammad Mehedi Hasan, Mim, Khadizatul Kubra, Mazumder, Sabuj Kanti
Publikováno v:
Conservation (2673-7159); Sep2022, Vol. 2 Issue 3, p473-484, 12p
Publikováno v:
In Preparation and Processing of Religious and Cultural Foods 2018:379-391
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abd El-Hack, Mohamed Ezzat, Abdul Manaf, Yanty Noorzianna, Adeyemi, Kazeem Dauda, Ahamad, Mohammad Nasir Uddin, Ahmed, Faruk, Ali, Md. Eaqub, Arieff Salleh, R., Azad, A.K., Bonny, Sharmin Quazi, Cohen, Hal S., Dimitrellou, Dimitra, Fadzillah, Nurrulhidayah Ahmad, Fen, Leo Bey, Grandin, Temple, Hairi, Farizah Mohd, Hamid, Abdulmumeen A., Hammed, Ademola Monsur, Haque, Ahasanul, Hasan, Mahmudul, Hashim, Nurhazirah, Issa, Muritala Bale, Jamaludin, Mohammad Aizat, Johan, Mohd Rafie, Kandylis, Panagiotis, Kashif, G., Khan, Mohammad Mehedi Hasan, Marikkar, Mohammed Nazrim, Mohammad, A.M., Mohammad Aizat, J., Nakyinsige, Khadijah, Nizar, Nina Naquiah Ahmad, Nordin, Nurul Izza, Nordin, Amer Siddiq Amer, Nurul, A., Nusantoro, Bangun Prajanto, Proestos, Charalampos, Pulingam, Thiruchelvi, Rahman, Nur Diyana Abd, Ramli, Mohd Anuar, Rashid, Ahmad Hazri Abd, Rashidi, O., Rimon, P., Rohman, Abdul, Roos, Farah Hanis binti Linda Ruslan, Rovinsky, Jeremy A., Rukshana, A.H., Sabow, Azad Behnan, Sahena, F., Salamoura, Chryssoula, Salwani, Md Saad, Sazili, Awis Qurni, Siti Jamilah, M.S., Sultana, Sharmin, Supian, Kamisah, Syed, Ibrahim B., Tuhina, C., Varzakas, Theodoros, Vythalingam, Lavanya Malini, Yasmin, Farzana, Yusof, Mohd Izzat Naqib bin Md, Zaidul, I.S.M., Zainal, Ismat Hazim, Zakynthinos, George
Publikováno v:
In Preparation and Processing of Religious and Cultural Foods 2018:xv-xix
Publikováno v:
In Livestock Science June 2012 146(1):84-90