Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Ketney Otto"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 18, Iss 2, Pp 3-18 (2014)
Among all mycotoxins, Aflatoxin B1 (AFB1) is considered to be the most carcinogenic, and it has been classified by the International Agency for Research on Cancer in Group 1 of human carcinogen. It signifies a high hazard because it contaminates a di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5cc3848c84494f948a8c81b0082fddfc
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 17, Iss 1, Pp 27-38 (2013)
Probiotic dairy products are part of functional foods, which are made from fermented milk selected from a culture or a concentrate of bacteria that improve the microbial balance in the gut. These products have positive and beneficial influence on hea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f376c5c8420466aa0bc48c405805efc
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 17, Iss 1, Pp 39-45 (2013)
Wine grapes are brought to the center in baskets, plastic containers, wooden bene, or more modern like metal bene. From picking and transport can be transmitted to grapes, the iron or copper from all equipment on metal and after will be transmitted a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c1a66052dff4c6185097f781b1455c0
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Aug2017, Vol. 70 Issue 3, p320-331. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. 65:511-515
Milk is a sensitive indicator of the levels of contamination existing in the environment following nuclear incidents, for example at Chernobyl 1986 (Ukraine) and the most recent one in 2011 in Fukushima (Japan). The levels of three radionuclides, cae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.