Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Kesenkas, Harun"'
Publikováno v:
In Food and Humanity December 2023 1:250-257
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anihouvi, Eudes Sèdo, Kesenkaş, Harun
Publikováno v:
In LWT 1 February 2022 155
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2018, Vol. 10 Issue 1, p111-124. 14p.
The recovery strategy for agricultural sector, which gives priority to the value chain approach, renewed interest in both milk production and processing within the framework of livestock development policy. the consumption of locally produced cow’s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::57ad7ecb047ec4aeccb18b9db9b9029b
https://hdl.handle.net/11454/66931
https://hdl.handle.net/11454/66931
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
WOS: 000394059000008
The aim of this study was to evaluate the effects of probiotics as an adjunct culture, and the use of inulin and oligofructose as a prebiotic product, on symbiotic goat cheeses during their ripening period. The control group
The aim of this study was to evaluate the effects of probiotics as an adjunct culture, and the use of inulin and oligofructose as a prebiotic product, on symbiotic goat cheeses during their ripening period. The control group
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4821d64ce70a503f7d867306acdd279b
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/45377
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/45377
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA; eki-ara2019, Vol. 17 Issue 4, p508-516, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.