Zobrazeno 1 - 10
of 1 166
pro vyhledávání: '"Kernza®"'
Autor:
Tomas Cassani, Mariano1,2 cassani@landinstitute.org, Leticia Sabatte, Maria1, Patricia Perez, Silvia3, Juan Massobrio, Marcelo1
Publikováno v:
Revista de la Facultad de Ciencias Agrarias. dec2024, Vol. 56 Issue 2, p48-61. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 33, Iss 3, Pp 100447- (2024)
SUMMARY: Two experiments were conducted to determine the effects of Kernza grain on particle size, flowability, and pellet durability index (PDI). An experiment was conducted to determine the effects of grinding Kernza grain on subsequent particle si
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5d607733af444dd836f8d7e36631ffb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista de la Facultad de Ciencias Agrarias, Vol 56, Iss 2 (2024)
Land degradation, climate change, soil and water contamination have led to increased interest in sustainable agricultural practices. Most agricultural practices are focused on growing annual crops, which require significant amounts of synthetic ferti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b22edbcca5b94793b5b37cee7d6b401d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Evan B. Craine, Lee R. DeHaan
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 6, p 919 (2024)
Grain from improved varieties of the perennial grass Thinopyrum intermedium (Host) Barkworth & D.R. Dewey is marketed under the trade name Kernza (common name intermediate wheatgrass, IWG). While a growing body of evidence is available on the nutriti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88336febdb9b4deab4163c5f08301c5a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.