Zobrazeno 1 - 10
of 294
pro vyhledávání: '"Kernel quality"'
Autor:
Wanjun Feng, Weiwei Xue, Zequn Zhao, Haoxue Wang, Zhaokang Shi, Weijie Wang, Baoguo Chen, Peng Qiu, Jianfu Xue, Min Sun
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 20, p 2882 (2024)
Waxy corn is a special type of maize primarily consumed as a fresh vegetable by humans. Nitrogen (N) plays an essential role in regulating the growth progression, maturation, yield, and quality of waxy maize. A reasonable N application rate is vital
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d05f458f7d84445a62c40e8017e6a4e
Autor:
Valentin Gfeller, Jan Waelchli, Stephanie Pfister, Gabriel Deslandes-Hérold, Fabio Mascher, Gaetan Glauser, Yvo Aeby, Adrien Mestrot, Christelle AM Robert, Klaus Schlaeppi, Matthias Erb
Publikováno v:
eLife, Vol 12 (2023)
Plant secondary metabolites that are released into the rhizosphere alter biotic and abiotic soil properties, which in turn affect the performance of other plants. How this type of plant-soil feedback affects agricultural productivity and food quality
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b575c8a82fa4fc19d5a171a07f951de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I. S. Chepinoga
Publikováno v:
Труды по прикладной ботанике, генетике и селекции, Vol 183, Iss 2, Pp 103-112 (2022)
Modern trends and ways of resuming and increasing the production of domestic almond kernels based on the development of cultivars that have advantages in adaptability, productivity, and kernel quality, and are distinguished for a quick payback are di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6a0b6208523415da9ed0a30e90798da
Publikováno v:
Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, Vol 35, Iss 1, Pp 36-48 (2021)
Background: Corn is, quantitatively, one of the most important world crops (ranking second only after wheat) and a key ingredient in animal feeds. Objective: to assess and compare corn quality, mycotoxin content, chemical composition and apparent met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a21fe23b36b427488a0512d9d2760b7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Muhammad Irfan Yousaf, Muhammad Waheed Riaz, Yurong Jiang, Muhammad Yasir, Muhammad Zahid Aslam, Sabir Hussain, Syed Awais Sajid Shah, Aamar Shehzad, Gulfam Riasat, Muhammad Aamir Manzoor, Imran Akhtar
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Maize is one of the most important field crops considering its utilization as food, feed, fodder, and biofuel. However, the sustainability of its production is under serious threat of heat and drought stresses, as these stresses could hamper crop gro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c97530ba33140b29f83bd51c0af47ae