Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Kermani, Shabnam"'
Publikováno v:
Journal of Chemical Health Risks; 2023, Vol. 13 Issue 1, p85-94, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kermani, Shabnam, Karbalaie, Khadijeh, Madani, Seyed Hossein, Jahangirnejad, Ali Akbar, Eslaminejad, Mohamadreza Baghaban, Nasr-Esfahani, Mohammad Hossein, Baharvand, Hossein
Publikováno v:
In Toxicology in Vitro June 2008 22(4):995-1001
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Food Security; May2022, Vol. 7 Issue 2, p189-199, 11p
Autor:
madani, Roya Alsadat, Ph.D. Student, Department of Food Science and Technology, Najafabad Branch, Islamic Azad University, Najafabad, Iran, kermani, shabnam, Department of Food Science and Technology, Najafabad Branch, Islamic Azad University, Najafabad, Iran, sami, Masoud, Department of Food Science and Technology, School of Nutrition and Food Science and Food Security Research Center, Isfahan University of Medical Sciences, Isfahan, Iran, Esfandiari, zahra, Karamian, Ebrahim
Publikováno v:
Journal of bioenergy and food science; Vol 7, No 4 (2020): JOURNAL OF BIOENERGY AND FOOD SCIENCE; e3032020JBFS
Journal of Bioenergy and Food Science; Vol 7, No 4 (2020): JOURNAL OF BIOENERGY AND FOOD SCIENCE; e3032020JBFS
Journal of Bioenergy and Food Science
Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Amapá (IFAP)
instacron:IFAP
Journal of Bioenergy and Food Science; Vol 7, No 4 (2020): JOURNAL OF BIOENERGY AND FOOD SCIENCE; e3032020JBFS
Journal of Bioenergy and Food Science
Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Amapá (IFAP)
instacron:IFAP
The hazards of heavy metals in fast foods have been evaluated in this study. For this purpose, the carcinogenic and the non-carcinogenic hazards of chromium, nickel, lead, copper, and iron concentrations were measured in 40 fast food samples purchase
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::8f3a31e3e7fdd33c9f008e0b4aaf6cf2
http://periodicos.ifap.edu.br/index.php/JBFS/article/view/303
http://periodicos.ifap.edu.br/index.php/JBFS/article/view/303
Autor:
Kermani, Shabnam1, Abdul Wahab, Rohaya Megat2 rohaya@medic.ukm.my, Zainol Abidin, Intan Zarina1, Ariffin, Zaidah Zainal3, Senafi, Sahidan1 sahidan@ukm.my, Zainal Ariffin, Shahrul Hisham1
Publikováno v:
Cell Journal (Yakhteh). Spring2014, Vol. 16 Issue 1, p31-42. 12p. 1 Color Photograph, 1 Black and White Photograph, 1 Chart, 3 Graphs.
Autor:
Zainal Ariffin, Shahrul Hisham1 shahroy8@gmail.com, Kermani, Shabnam1, Zainol Abidin, Intan Zarina1, Abdul Wahab, Rohaya Megat2, Yamamoto, Zulham1, Senafi, Sahidan1, Ariffin, Zaidah Zainal3, Razak, Mohamad Abdul4
Publikováno v:
Stem Cells International. 2013, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.