Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Kerekes, Benedek"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 17, Iss 2, Pp 3-14 (2013)
The effect of freezing rate on the quality of dried Jonagold and Idared was studied. Apple slices underwent various pre-treatments, i.e. freezing in household freezer (freezing rate: 0,5 °C/min), contact plate freezing (2 °C/min) and vacuum-freezin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4d4d589a07a4da095b2cd86512aaef1
Publikováno v:
Acta Universitatis Sapientiae: Agriculture and Environment, Vol 5, Iss 1, Pp 56-68 (2013)
The effect of freezing rate on the quality of dried Jonagold and Idared (Malus domestica Borkh.) was studied. Apple slices underwent various pre-treatments, i.e. freezing in household freezer (freezing speed/rate: 0,5◦C/min), contact plate freezing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a190ad7ba9a42e88b246352e2a014dc
Autor:
Antal, Tamás1, Kerekes, Benedek1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Apr2016, Vol. 40 Issue 2, p257-269. 13p.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2015, Vol. 39 Issue 6, p994-1005. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KEREKES, Benedek, ANTAL, Tamás
Publikováno v:
Academic Journal of Manufacturing Engineering; 2018, Vol. 16 Issue 1, p106-111, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kerekes, Benedek
Publikováno v:
IFAC-PapersOnLine; June 1998, Vol. 31 Issue: 9 p79-82, 4p
Autor:
Kerekes, Benedek
Publikováno v:
IFAC-PapersOnLine; May 1997, Vol. 30 Issue: 5 p125-129, 5p
Autor:
FERENC, BÍRÓ ISTVÁN
Publikováno v:
Szabolcs-Szatmár-Beregi Szemle; 2020, Vol. 55 Issue 4, p124-134, 11p