Zobrazeno 1 - 10
of 2 868
pro vyhledávání: '"Keppler J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kieserling H; Institute of Food Technology and Food Chemistry, Department of Food Chemistry and Analysis, Technische Universität Berlin, Berlin, Germany., de Bruijn WJC; Laboratory of Food Chemistry, Wageningen University, Wageningen, The Netherlands., Keppler J; Laboratory of Food Process Engineering, Wageningen University, Wageningen, The Netherlands., Yang J; Laboratory of Physics and Physical Chemistry of Foods, Wageningen University, Wageningen, The Netherlands., Sagu ST; Institute of Nutritional Science, University of Potsdam, Nuthetal, Germany., Güterbock D; Institute of Food Technology and Food Chemistry, Department of Food Chemistry and Analysis, Technische Universität Berlin, Berlin, Germany., Rawel H; Institute of Nutritional Science, University of Potsdam, Nuthetal, Germany., Schwarz K; Institute of Human Nutrition and Food Science, Division of Food Technology, Christian-Albrechts-Universität Kiel, Kiel, Germany., Vincken JP; Laboratory of Food Chemistry, Wageningen University, Wageningen, The Netherlands., Schieber A; Agricultural Faculty, Institute of Nutritional and Food Sciences, Molecular Food Technology, University of Bonn, Bonn, Germany., Rohn S; Institute of Food Technology and Food Chemistry, Department of Food Chemistry and Analysis, Technische Universität Berlin, Berlin, Germany.
Publikováno v:
Comprehensive reviews in food science and food safety [Compr Rev Food Sci Food Saf] 2024 Sep; Vol. 23 (5), pp. e70015.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pier Luigi Porta
Publikováno v:
Journal of Public Finance and Public Choice. 26:186-188
Autor:
de Villafranca, George W.
Publikováno v:
American Scientist, 1973 May 01. 61(3), 363-364.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27843818
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stephen E. Margolis
Publikováno v:
Managerial and Decision Economics. 16:653-655
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.