Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Kennedy, Cian"'
Publikováno v:
In The Surgeon December 2022 20(6):e366-e370
Publikováno v:
In Journal of Clinical Neuroscience September 2012 19(9):1278-1280
Publikováno v:
In Medical Engineering and Physics 2011 33(1):56-61
Autor:
Kennedy, Cian
Organic, low processed and healthy foods are becoming increasingly popular currently. However, due to this low level of processing, the risk for bacterial contamination is usually higher than for other types of foods with Salmonella, E. coli and List
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2381::85dc5f7e6e501a76fad62c5f6be3450d
https://hdl.handle.net/10832/1778
https://hdl.handle.net/10832/1778
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tyrrell R; Department of Trauma and Orthopaedics, University Hospital Limerick, Limerick V94 F858, Ireland. richard.tyrrell@hse.ie., Kelly M; Department of Trauma and Orthopaedics, University Hospital Limerick, Limerick V94 F858, Ireland., Kennedy C; Department of Trauma and Orthopaedics, University Hospital Limerick, Limerick V94 F858, Ireland.
Publikováno v:
World journal of orthopedics [World J Orthop] 2020 Oct 18; Vol. 11 (10), pp. 473-474. Date of Electronic Publication: 2020 Oct 18 (Print Publication: 2020).
Autor:
Broderick BJ; School of Engineering and Informatics, National University of Ireland Galway, University Road, Ireland., Kennedy C, Breen PP, Kearns SR, Olaighin G
Publikováno v:
Annual International Conference of the IEEE Engineering in Medicine and Biology Society. IEEE Engineering in Medicine and Biology Society. Annual International Conference [Annu Int Conf IEEE Eng Med Biol Soc] 2010; Vol. 2010, pp. 5823-6.