Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Kenealy William R"'
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 5, Iss 1, p 43 (2012)
Abstract Background A previously developed mathematical model of low solids thermophilic simultaneous saccharification and fermentation (tSSF) with Avicel was unable to predict performance at high solids using a commercial cellulase preparation (Spez
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efe0b1967219429ca0e21740bdcb5e22
Publikováno v:
In Biomass and Bioenergy 2011 35(1):626-636
Autor:
Herring, Christopher D.1,2 chrisherringfish@gmail.com, Kenealy, William R.1,3, Shaw, A. Joe1,4, Covalla, Sean F.1, Olson, Daniel G.2,5, Jiayi Zhang1,6, Sillers, W. Ryan1,7, Tsakraklides, Vasiliki1,4, Bardsley, John S.1, Rogers, Stephen R.1, Thorne, Philip G.1, Johnson, Jessica P.1,8, Foster, Abigail1, Shikhare, Indraneel D.1,9, Klingeman, Dawn M.5,10, Brown, Steven D.5,10, Davison, Brian H.5,10, Lynd, Lee R.1,2,5, Hogsett, David A.1,11
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels. 6/16/2016, Vol. 9, p1-16. 16p.
Autor:
Kenealy, William R, Dietrich, Diane M
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology 2004 34(5):490-498
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kenealy, William R. bkenealy@fs.fed.us, Dietrich, Diane M.1 dmdietr1@facstaff.wisc.edu
Publikováno v:
Enzyme & Microbial Technology. Apr2004, Vol. 34 Issue 5, p490. 9p.
Publikováno v:
Biotechnology Letters; Oct2003, Vol. 25 Issue 19, p1619-1623, 5p