Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Kempster, A.J."'
Autor:
Matthews, K.R., Homer, D.B., Punter, P., Béague, M.P., Gispert, M., Kempster, A.J., Agerhem, H., Claudi-Magnussen, C., Fischer, K., Siret, F., Leask, H., Font i Furnols, M., Bonneau, M.
Publikováno v:
Meat Science
Meat Science, Elsevier, 2000, 54, pp.271-283
Meat Science, Elsevier, 2000, 54, pp.271-283
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f5e6b3400d394e6d789602fd94b41103
https://hal.inrae.fr/hal-02694068
https://hal.inrae.fr/hal-02694068
Autor:
Bonneau, M., WALSTRA, P., Claudi-Magnussen, C., Kempster, A.J., Tornberg, E., Fischer, K., Diestre, A., Siret, F., Chevillon, P., Claus, R., Dijksterhuis, G., Punter, P., Matthews, K.R., Agerhem, H., Béague, M.P., Oliver, M.A., Gispert, M., Weiler, U., von Seth, G., Leask, H., Font i Furnols, M., Homer, D.B., Cook, G.L.
Publikováno v:
Meat Science
Meat Science, Elsevier, 2000, 54, pp.285-295
Meat Science, Elsevier, 2000, 54, pp.285-295
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::380469db35e44c89bf7ddc8ac7f45b6a
https://hal.inrae.fr/hal-02695653
https://hal.inrae.fr/hal-02695653
Autor:
Bonneau, M., Kempster, A.J., Claus, R., Claudi-Magnussen, C., Diestre, A., Tornberg, E., WALSTRA, P., Chevillon, P., Cook, G.L.
Publikováno v:
Meat Science
Meat Science, Elsevier, 2000, 54, pp.251-259
Meat Science, Elsevier, 2000, 54, pp.251-259
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::23f88ab0dbfb8a8d620c76ec8298f916
https://hal.inrae.fr/hal-02694266
https://hal.inrae.fr/hal-02694266
Autor:
Matthews, K.R., Homer, D.B., Punter, P., Beague, M.-P., Gispert, M., Kempster, A.J., Agerhem, H., Claudi-Magnussen, C., Fischer, K., Siret, F.
Publikováno v:
Meat Science; 2000, Vol. 54 Issue: 3 p271-283, 13p
Autor:
Bonneau, M., Kempster, A.J., Claus, R., Claudi-Magnussen, C., Diestre, A., Tornberg, E., Walstra, P., Chevillon, P., Weiler, U., Cook, G.L.
Publikováno v:
Meat Science; 2000, Vol. 54 Issue: 3 p251-259, 9p
Autor:
Bonneau, M., Walstra, P., Claudi-Magnussen, C., Kempster, A.J., Tornberg, E., Fischer, K., Diestre, A., Siret, F., Chevillon, P., Claus, R.
Publikováno v:
Meat Science; 2000, Vol. 54 Issue: 3 p285-295, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.