Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Kellens Marc"'
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 12, Iss 5-6, Pp 378-384 (2005)
As a result of the general concern for food safety, the removal of minor contaminants (PAH, pesticides, dioxins, PCB’s…) from oils and fats has the be examined in detail. Also, in recent years a lot of attention has been given to the lowering of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97db43a6b33b4d6f814537ecafb18d41
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Kock, Jan, De Greyt, Wim, Gibon, Véronique, Kellens, Marc, De Kock, Jan, De Greyt, Wim, Gibon, Véronique, Kellens, Marc
Publikováno v:
OCL - Oilseeds and fats, Crops and Lipids; September 2005, Vol. 12 Issue: 5 p378-384, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lipid - Fett (now called European Journal of Lipid Science and Technology); November 1999, Vol. 101 Issue: 11 p428-432, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.