Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Kelahan, Heather"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marrero A; Department of Nutrition, Harvard TH Chan School of Public Health, Boston, MA, USA., Nicoson C; Department of Political Science, Faculty of Social Sciences, Lund University, Lund, Sweden., Kelahan H; Department of Nutrition, Harvard TH Chan School of Public Health, Boston, MA, USA., Mendoza K; Department of Nutrition, Harvard TH Chan School of Public Health, Boston, MA, USA., Salvia M; Department of Nutrition, Harvard TH Chan School of Public Health, Boston, MA, USA., Golden C; Department of Nutrition, Harvard TH Chan School of Public Health, Boston, MA, USA., Mattei J; Department of Nutrition, Harvard TH Chan School of Public Health, Boston, MA, USA. jmattei@hsph.harvard.edu.
Publikováno v:
Nature food [Nat Food] 2024 Oct; Vol. 5 (10), pp. 811-817. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 01.