Zobrazeno 1 - 10
of 16 068
pro vyhledávání: '"Keitt AS"'
Autor:
Delmondes Mudo, Laiane Eugênia1, Siqueira Lino, Jaynne de Oliveira1, Teixeira Lobo, Jackson2, Rodrigues dos Santos, Stefany Emanuella1, de Paiva Neto, Vespasiano Borges1, Gomes da Cunha, Jenilton3 jeniltongomes@hotmail.com, dos Santos Silva, Luan4, Lucena Cavalcante, Ítalo Herbert1
Publikováno v:
Ciência Rural. 2025, Vol. 55 Issue 2, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 22, Pp e40204- (2024)
There is heightened demand for dried mango fruits with desired nutritional and physicochemical qualities, microbiologically stable and chemical residue free. This has led to the exploration of innovative preservation technologies for the extension of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c203ef5fe6a346f0bc7d5342e96fc1ed
Strategies for setting and development of fruit of the ‘Keitt’ mango tree cultivated in the semiarid
Autor:
Laiane Eugênia Delmondes Mudo, Jaynne de Oliveira Siqueira Lino, Jackson Teixeira Lobo, Stefany Emanuella Rodrigues dos Santos, Vespasiano Borges de Paiva Neto, Jenilton Gomes da Cunha, Luan dos Santos Silva, Ítalo Herbert Lucena Cavalcante
Publikováno v:
Ciência Rural, Vol 55, Iss 2 (2024)
ABSTRACT: The mango tree presents a high level of fruit abscission, which is increased in semiarid regions due to environmental stress. The use of biostimulants and phytoregulators has shown to be a promising strategy to improve fruit setting. Thus,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df463e39149b44719524da8827854e17