Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Kehl, Kassiana"'
Autor:
Cañizares, Lázaro da Costa Corrêa, Meza, Silvia Leticia Rivero, da Silva Timm, Newiton, Gaioso, Cesar Augusto, Kehl, Kassiana, Hoffmann, Jessica Fernanda, Ferreira, Cristiano Dietrich, Oliveira, Maurício de
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology June 2024 58
Autor:
Kehl, Kassiana
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFPELUniversidade Federal de PelotasUFPEL.
Made available in DSpace on 2014-08-20T13:44:35Z (GMT). No. of bitstreams: 1 dissertacao_kassiana kehl.pdf: 2290606 bytes, checksum: 4010bf52b4a6284a378a819fd714784b (MD5) Previous issue date: 2013-08-30
Wheat is mainly focused on the supply to
Wheat is mainly focused on the supply to
Externí odkaz:
http://repositorio.ufpel.edu.br/handle/ri/1421
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Segatto, Thalia Aparecida, Carvalho, Ivan Ricardo, Kehl, Kassiana, Hoffmann, Jéssica Fernanda, Meotti, Matheus Guilherme Libardoni, Port, Eduarda Donadel, Loro, Murilo Vieira, Sfalcin, Inaê Carolina, Pradebon, Leonardo Cesar, Ourique, Rafael Soares
Publikováno v:
Agropecuária Catarinense Journal; Vol. 35 No. 3 (2022); 82-89
Agropecuária Catarinense; v. 35 n. 3 (2022); 82-89
Agropecuária Catarinense
Empresa de Pesquisa Agropecuária e Extensão Rural de Santa Catarina (Epagri)
instacron:EPAGRI
Agropecuária Catarinense; v. 35 n. 3 (2022); 82-89
Agropecuária Catarinense
Empresa de Pesquisa Agropecuária e Extensão Rural de Santa Catarina (Epagri)
instacron:EPAGRI
This study aimed to select wheat genotypes based on the adaptability and stability of their amino acid expression in their grains. Our experiment was conducted during the 2019 harvest in five environments in the state of Rio Grande do Sul(RS). An exp
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::95165a6cdd6c7c45cb2e05efdca18761
https://publicacoes.epagri.sc.gov.br/rac/article/view/1502
https://publicacoes.epagri.sc.gov.br/rac/article/view/1502
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Macedo Nava, Francine Falcão, Gallina, Alessandra, Stefanski, Francine Spitza, Tortelli, Brenda, Kehl, Kassiana, Huzar-Novakowiski, Jaqueline, Deuner, Carolina Cardoso, Tonial, Fabiana, Milanesi, Paola Mendes
Publikováno v:
European Journal of Plant Pathology; Mar2023, Vol. 165 Issue 3, p603-608, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.