Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Kehinde, O. O."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oloye, A. A., Oyekole, O. O., Kehinde, O. O., Mustapha, L., Awoyomi, O. J., Olurode, S. A., Adebambo, A. O., Adetomiwa, A. S., Bassahwa, A. P.
Publikováno v:
Savannah Veterinary Journal; 2022, Vol. 5 Issue 2, p1-12, 12p
Autor:
G E O Makinde, Samuel T. Ogundare, Kehinde O. O, Balogun F. A, M A Popoola, J Matere, Olubunmi Gabriel Fasanmi, O F Fasina
Publikováno v:
International Journal of Livestock Production. 9:211-220
Avoiding meat contamination at slaughterhouses is crucial for food safety; consumers’ awareness and concern for the type of food they eat has attracted global attention and redirected research interests towards food safety. The practical hygiene in
Publikováno v:
Sokoto Journal of Veterinary Sciences; Jun2021, Vol. 19 Issue 2, p98-105, 8p
Publikováno v:
Nigerian Journal of Animal Production; Vol 43, No 1 (2016); 309-312
The major aim of abattoir hygiene is to provide safe and wholesome meat fit for human consumption. This study was carried out to isolate and identify common enteric bacteria found on the floor and crevices of Lafenwa municipal abattoir before the com
Publikováno v:
Annals of the Faculty of Engineering Hunedoara - International Journal of Engineering; May2018, Vol. 16 Issue 2, p67-74, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.