Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Kehinde, Bababode A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2019, Vol. 49, Issue 4, pp. 713-738.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-08-2018-0246
Autor:
Kehinde, Bababode Adesegun1 (AUTHOR), Majid, Ishrat2 (AUTHOR) ishratmajid89@gmail.com, Hussain, Shafat3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Oct2022, Vol. 46 Issue 10, p1-21. 21p.
Autor:
Kehinde, Bababode
Wheat is one of the most widely consumed staple foods in the world, supplying both nutritional and caloric requirements for billions of people. The rising global population and increased food demand behooves all stakeholders across the wheat supply c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::293ef353a24fba0d76fadd82bb5e279a
Publikováno v:
In Nanotechnology Applications for Food Safety and Quality Monitoring 2023:415-434
Publikováno v:
In Microbial Resource Technologies for Sustainable Development 2022:289-298
Publikováno v:
In Microbial Resource Technologies for Sustainable Development 2022:299-317
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Handbook of Polymer Nanocomposites for Industrial Applications 2021:201-236
Publikováno v:
In Advances in Food & Nutrition Research 2020 94:115-160