Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Keenan, Derek F."'
Publikováno v:
In Food Structure October 2014 2(1-2):1-13
Publikováno v:
Journal of Food Quality.
Meat quality parameters are affected by a complex series of interacting chemical, biochemical, physical, and physiological components that determine not only the suitability for consumption and the conditions for further processing and storage but al
peer-reviewed BACKGROUND Response surface methodology (RSM) was used in a sequential manner to optimize solubilization and precipitation conditions in the recovery of protein from bovine lung using pH shift. RESULTS Separate D‐optimal designs were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2559::4036e98cb427474f322fb11803311884
http://hdl.handle.net/11019/1569
http://hdl.handle.net/11019/1569
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Quality. Apr2012, Vol. 35 Issue 2, p93-107. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Mar2018, Vol. 98 Issue 5, p1951-1960, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.