Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Kecojević, Isidora"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Đekić, Sanja, Kecojević, Isidora, Bajić, Biljana, Joksimović, Ana, Ilić, Mila, Lolić, Aleksandar, Baošić, Rada
Publikováno v:
Food Analytical Methods; Nov2024, Vol. 17 Issue 11, p1540-1549, 10p
Autor:
Lazović, Milana, Tomović, Vladimir, Bajić, Biljana, Kecojević, Isidora, Mrkajić, Danica, Joksimović, Ana, Tomović, Mila, Martinović, Aleksandra, Vujadinović, Dragan, Tomašević, Igor, Smiljanić, Milenko, Đorđević, Vesna
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants: Part B: Surveillance Communications; Jun2024, Vol. 17 Issue 2, p137-141, 5p
Autor:
Lazović, Milana, Tomovic, Vladimir, Bajić, Biljana, Kecojević, Isidora, Mrkajić, Danica, Joksimović, Ana, Tomović, Mila, Martinovic, Aleksandra, Vujadinović, Dragan, Tomasevic, Igor, Smiljanić, Milenko, Djoredjevic, Vesna
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants: Part B: Surveillance Communications; Mar2024, Vol. 17 Issue 1, p1-4, 4p
Autor:
Lazović, Milana, Tomović, Vladimir, Bajić, Biljana, Kecojević, Isidora, Mrkajić, Danica, Joksimović, Ana, Tomović, Mila, Martinović, Aleksandra, Vujadinović, Dragan, Smiljanić, Milenko, Đorđević, Vesna
Publikováno v:
Journal of Engineering & Processing Management; Dec2023, Vol. 15 Issue 2, p45-48, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Podunavac-Kuzmanović, Sanja, Jevrić, Lidija, Svarc-Gajić, Jaroslava, Kovacević, Strahinja, Vasiljević, Ivana, Kecojević, Isidora, Ivanović, Evica
Publikováno v:
Acta Chimica Slovenica
The relationships between the contents of various metals (Cu, Ni, Pb and Al) in different types of chocolates were studied using chemometric approach. Chemometric analysis was based on the application of artificial neural networks (ANN). ANN was perf
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10029::3c2c7aba01edc06aa7f8d66d33c32dcd
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3795
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3795
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.