Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Kechaou, Noura"'
Autor:
Iaconelli, Cyril, Lemetais, Guillaume, Kechaou, Noura, Chain, Florian, Bermúdez-Humarán, Luis G., Langella, Philippe, Gervais, Patrick, Beney, Laurent
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 20 November 2015 214:17-26
Publikováno v:
In Journal of Hazardous Materials 2009 170(1):111-117
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Chemical Engineering
International Chemical Engineering, 1994, 34 (3), pp.360-369
International Chemical Engineering, 1994, 34 (3), pp.360-369
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3a4e4755132f72601d7d1e0d85d72e4a
https://hal.inrae.fr/hal-02706690
https://hal.inrae.fr/hal-02706690
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Entropie
Entropie, 1992, pp.9-17
Entropie, 1992, pp.9-17
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9f95ccb863d30c64d6db19fa1ef2d8ae
https://hal.inrae.fr/hal-02709405
https://hal.inrae.fr/hal-02709405
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Consumers are increasingly demanding, looking for different food products, new, more shocking and surprising, and providing more pleasurable feelings. At the same time, consumers are becoming more informed and aware about food and health issues, dema