Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Keating, Marzena"'
Autor:
Keating, Marzena1 (AUTHOR), Łapińska, Joanna2 (AUTHOR) joanna.lapinska@univie.ac.at
Publikováno v:
Senses & Society. Nov2023, Vol. 18 Issue 3, p317-328. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Keating, Marzena1 marzena.keating@up.krakow.pl
Publikováno v:
Estudios Irlandeses. 2023, Vol. 18, p103-117. 15p.
Autor:
Keating, Marzena
Publikováno v:
Dublin Gastronomy Symposium
During the People’s Republic of Poland (1945-1989), food production, distribution and prices were strictly controlled by the communist authorities. Also freedom of movement, especially to western countries, was limited due to the severe restriction
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1248::e57bc0c23d0e776761d5228e69dd0537
https://arrow.tudublin.ie/dgs/2022/imagination/1
https://arrow.tudublin.ie/dgs/2022/imagination/1
Autor:
Keating, Marzena
Publikováno v:
Dublin Gastronomy Symposium
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1248::c611730ee1301f3b7ef39bf37c397540
https://arrow.tudublin.ie/dgs/2022/culwriting/5
https://arrow.tudublin.ie/dgs/2022/culwriting/5
Autor:
KEATING, MARZENA
Publikováno v:
Annals of Arts / Roczniki Humanistyczne; 2022, Vol. 70 Issue 11, p51-65, 15p
Autor:
Keating, Marzena
Publikováno v:
Dublin Gastronomy Symposium
In February 1941, the Cookery Editor of Model Housekeeping in the article published in Irish Grocer stressed: ‘It is no longer with us womenfolk a question of what we shall have for breakfast, dinner or tea, but what can we get and what can we affo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::af4f93241c2d5c6527c18148040c564e
Autor:
Keating, Marzena
Publikováno v:
Dublin Gastronomy Symposium
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1248::f03236dc35ac8cf3fa737452542dcbf7
https://arrow.tudublin.ie/context/dgs/article/1123/viewcontent/Keating.pdf
https://arrow.tudublin.ie/context/dgs/article/1123/viewcontent/Keating.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.