Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Ke WC"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Su CH; Institute of Biomedical Sciences, Academia Sinica, 128 Academia Road, Section 2, Nangang, Taipei 11529, Taiwan., Liao WJ; Institute of Biomedical Sciences, Academia Sinica, 128 Academia Road, Section 2, Nangang, Taipei 11529, Taiwan., Ke WC; Institute of Biomedical Sciences, Academia Sinica, 128 Academia Road, Section 2, Nangang, Taipei 11529, Taiwan., Yang RB; Institute of Biomedical Sciences, Academia Sinica, 128 Academia Road, Section 2, Nangang, Taipei 11529, Taiwan., Tarn WY; Institute of Biomedical Sciences, Academia Sinica, 128 Academia Road, Section 2, Nangang, Taipei 11529, Taiwan.
Publikováno v:
IScience [iScience] 2021 Oct 29; Vol. 24 (11), pp. 103368. Date of Electronic Publication: 2021 Oct 29 (Print Publication: 2021).
Autor:
Chen TP; Department of Materials Science and Engineering, National Taiwan University, Taipei 106, Taiwan.; Department of Physics, National Taiwan University, Taipei 106, Taiwan.; Nano Science and Technology Program, Taiwan International Graduate Program, Academia Sinica and National Taiwan University, Taipei 115, Taiwan., Lin JX; Department of Applied Physics, National Pingtung University, Pingtung 900, Taiwan., Lin CC; International Graduate Program of Molecular Science and Technology, National Taiwan University (NTU-MST), Taipei 106, Taiwan.; Molecular Science and Technology Program, Taiwan International Graduate Program (TIGP) Academia Sinica, Taipei 11529, Taiwan., Lin CY; Department of Materials Science and Engineering, National Taiwan University, Taipei 106, Taiwan., Ke WC; Department of Materials Science and Engineering, National Taiwan University, Taipei 106, Taiwan., Wang DY; Department of Chemistry, Tunghai University, Taichung 407, Taiwan., Hsu HS; Department of Applied Physics, National Pingtung University, Pingtung 900, Taiwan., Chen CC; Department of Chemistry, National Taiwan Normal University, Taipei 116, Taiwan., Chen CW; Department of Materials Science and Engineering, National Taiwan University, Taipei 106, Taiwan.; International Graduate Program of Molecular Science and Technology, National Taiwan University (NTU-MST), Taipei 106, Taiwan.; Center of Atomic Initiative for New Materials (AI-MAT), National Taiwan University, Taipei 106, Taiwan.
Publikováno v:
ACS applied materials & interfaces [ACS Appl Mater Interfaces] 2021 Mar 03; Vol. 13 (8), pp. 10279-10286. Date of Electronic Publication: 2021 Feb 18.
Autor:
Fang X; Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Lanzhou University, Lanzhou 730000, PR China., Guo LW; Department of Epidemiology and Health Statistics, College of Public Health, Sichuan University, Chengdu 610041, PR China., Chen H; Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Lanzhou University, Lanzhou 730000, PR China., Ke WC; State Key Laboratory of Grassland and Agro-Ecosystems, School of Life Sciences, Lanzhou University, Lanzhou 730000, PR China., Guo W; College of Pastoral Agricultural Science and Technology, Lanzhou University, Lanzhou 730000, PR China., Guo XS; State Key Laboratory of Grassland and Agro-Ecosystems, School of Life Sciences, Lanzhou University, Lanzhou 730000, PR China. Electronic address: guoxsh07@lzu.edu.cn., Zhang Y; Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Lanzhou University, Lanzhou 730000, PR China. Electronic address: yingz@lzu.edu.cn.
Publikováno v:
Journal of dairy science [J Dairy Sci] 2020 Jan; Vol. 103 (1), pp. 191-200. Date of Electronic Publication: 2019 Oct 31.