Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Ke, Meiling"'
Autor:
Han, Shuai, Ke, Meiling, Wang, Ling, Ma, Haidong, Wu, Guofei, Zhu, Lianxu, Zhang, Tao, Lu, Hongzhao
Publikováno v:
In Food Research International April 2024 182
Autor:
Ke, Meiling1 (AUTHOR) kemeiling565@163.com, Yu, Xiaoke1 (AUTHOR) yxk02200059@163.com, Sun, Yuanyuan1 (AUTHOR) 17809166162@163.com, Han, Shuai1 (AUTHOR) hs15689607278@163.com, Wang, Ling1,2 (AUTHOR) wl@snut.edu.cn, Zhang, Tao1,2,3,4 (AUTHOR) zhangtao780823@snut.edu.cn, Zeng, Wenxian1,3 (AUTHOR) zengwenxian@snut.edu.cn, Lu, Hongzhao1,2,3,4 (AUTHOR) zengwenxian@snut.edu.cn
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Jan2024, Vol. 25 Issue 1, p145. 15p.
Publikováno v:
In Neuroscience Letters 20 November 2018 687:99-103
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Molecular Neuroscience; Jun2018, Vol. 65 Issue 2, p179-189, 11p
Autor:
Ke M; School of Biological Science and Engineering, Shaanxi University of Technology, Hanzhong 723001, China., Yu X; School of Biological Science and Engineering, Shaanxi University of Technology, Hanzhong 723001, China., Sun Y; School of Biological Science and Engineering, Shaanxi University of Technology, Hanzhong 723001, China., Han S; School of Biological Science and Engineering, Shaanxi University of Technology, Hanzhong 723001, China., Wang L; School of Biological Science and Engineering, Shaanxi University of Technology, Hanzhong 723001, China.; Engineering Research Center of Quality Improvement and Safety Control of Qinba Special Meat Products, Universities of Shaanxi Province, Hanzhong 723001, China., Zhang T; School of Biological Science and Engineering, Shaanxi University of Technology, Hanzhong 723001, China.; Engineering Research Center of Quality Improvement and Safety Control of Qinba Special Meat Products, Universities of Shaanxi Province, Hanzhong 723001, China.; Qinba State Key Laboratory of Biological Resources and Ecological Environment, Hanzhong 723001, China.; Shaanxi Union Research Center of University and Enterprise for Zhenba Bacon, Hanzhong 723001, China., Zeng W; School of Biological Science and Engineering, Shaanxi University of Technology, Hanzhong 723001, China.; Qinba State Key Laboratory of Biological Resources and Ecological Environment, Hanzhong 723001, China., Lu H; School of Biological Science and Engineering, Shaanxi University of Technology, Hanzhong 723001, China.; Engineering Research Center of Quality Improvement and Safety Control of Qinba Special Meat Products, Universities of Shaanxi Province, Hanzhong 723001, China.; Qinba State Key Laboratory of Biological Resources and Ecological Environment, Hanzhong 723001, China.; Shaanxi Union Research Center of University and Enterprise for Zhenba Bacon, Hanzhong 723001, China.
Publikováno v:
International journal of molecular sciences [Int J Mol Sci] 2023 Dec 21; Vol. 25 (1). Date of Electronic Publication: 2023 Dec 21.