Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Kazernavičiūtė, Rita"'
Autor:
Kerner, Kristi, Kazernavičiūtė, Rita, Jõudu, Ivi, Rocchetti, Gabriele, Lucini, Luigi, Tänavots, Alo, Hussain, Shehzad, Venskutonis, Petras Rimantas
Publikováno v:
In Meat Science March 2023
Autor:
Baltuonytė, Gintarė, Eisinaitė, Viktorija, Kazernavičiūtė, Rita, Vinauskienė, Rimantė, Jasutienė, Ina, Leskauskaitė, Daiva
Publikováno v:
Foods; Volume 11; Issue 15; Pages: 2213
In this study, bigel-based vegetable oil spreads with lingonberry pomace addition were prepared. The impact of gelatin, agar and collagen was examined as structuring agents as was the effect of lecithin concentration (0.5, 1.0, 1.5%). Prepared system
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4052fd98da51abe0b060f0982637fdb1
https://doi.org/10.3390/foods11152213
https://doi.org/10.3390/foods11152213
Autor:
Varnaitė, Laurita, Keršienė, Milda, Šipailienė, Aušra, Kazernavičiūtė, Rita, Venskutonis, Petras Rimantas, Leskauskaitė, Daiva
Publikováno v:
Foods; Volume 11; Issue 5; Pages: 758
In this study, different amounts (from 2% to 4.5%) of dietary fiber-rich cranberry pomace (CP) were added to yogurt before or after fermentation to increase dietary fiber content without changing the textural properties of the product. The addition o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bendif, Hamdi, Lazali, Mohamed, Souilah, Nabila, Miara, Mohamed Djamel, Kazernavičiūtė, Rita, Baranauskienė, Renata, Venskutonis, Petras Rimantas, Maggi, Filippo
Publikováno v:
Journal of Essential Oil Research; Dec2018, Vol. 30 Issue 6, p488-497, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.