Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Kazemi Darsanaki R"'
Publikováno v:
Majallah-i Dānishgāh-i ̒Ulūm-i Pizishkī-i Qum, Vol 5, Iss 4, Pp 15-20 (2012)
Background and Objectives: Probiotic bacteria is added directly to food components and it has beneficial effect on function and the health of organisms. The bifidogenic factors enter the colon where they contribute to an increase lactic acid bacteria
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b5a1cf243b04c8590981dc8bed52f31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kazemi Darsanaki R; Young Researchers and Elites Club, Lahijan Branch, Islamic Azad University, Lahijan, Iran., Issazadeh K; Department of Microbiology, Faculty of Science, Lahijan Branch, Islamic Azad University, Lahijan, Iran., Azizollahi Aliabadi M; Department of Microbiology, Faculty of Science, Lahijan Branch, Islamic Azad University, Lahijan, Iran., Mohammad Doost Chakoosari M; Department of Microbiology, Faculty of Science, Lahijan Branch, Islamic Azad University, Lahijan, Iran.
Publikováno v:
Annals of agricultural and environmental medicine : AAEM [Ann Agric Environ Med] 2015; Vol. 22 (1), pp. 35-7.