Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Kazem, Ahmad"'
Publikováno v:
In Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre October 2020 24
Publikováno v:
In Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre January 2020 21
Autor:
Tuncil, Yunus E., Nakatsu, Cindy H., Kazem, Ahmad E., Arioglu-Tuncil, Seda, Reuhs, Bradley, Martens, Eric C., Hamaker, Bruce R.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2017 32:347-357
Autor:
Kazem, Ahmad, Sharifi, Ebrahim, Hussain, Farookh Khadeer, Saberi, Morteza, Hussain, Omar Khadeer
Publikováno v:
In Applied Soft Computing Journal February 2013 13(2):947-958
Autor:
Alom, Modar, Bhattal, Gurjaspreet, Salih, Mohamed, Alex, Mica, Kazem, Ahmad, Al-abboud, Omar, Kabra, Nitin, Rawitscher, David, Milligan, Gregory, Sayfo, Sameh, George, Timothy, Afzal, Aasim
Publikováno v:
In Journal of Cardiac Failure January 2024 30(1):258-258
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kazem, Ahmad Enosh
The most common food and supplement prebiotic fiber is inulin – most commonly extracted from chicory root. Fructo-oligosaccharide (FOS) is a smaller version of inulin, both containing mainly fructose units with β-1,2 linkages. FOS/inulin has been
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9024ef8168696cd6eb5480ae20ff1be3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Industrial and Systems Engineering; 2018, Vol. 29 Issue: 4 p494-506, 13p