Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Kazarina A. V."'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 17, p 00047 (2020)
The use of additional gluten-free grain raw materials in the form of flour or secondary raw materials of cereal industry in the recipes of bakery products allows regulating the biotechnological processes of dough maturing and proofing, obtaining a fi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2766b3b9efb04f23a9604149aa201f02
Autor:
Petukhov, Anton N., Atlaskin, Artem A., Kudryavtseva, Maria S., Shablykin, Dmitry N., Stepanova, Ekaterina A., Zanozin, Ivan D., Zarubin, Dmitry M., Kazarina, Olga V., Atlaskina, Maria E., Markov, Artyom N., Stepakova, Anna N., Lin, Hao, Lukoyanov, Anton N., Vorotyntsev, Andrey V., Zhong, Gan-Ji, Vorotynstev, Ilya V.
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal Advances 15 May 2024 18
Autor:
Atlaskina, Maria E., Kazarina, Olga V., Petukhov, Anton N., Atlaskin, Artem A., Tsivkovsky, Nikita S., Tiuleanu, Pavel, Malysheva, Yulia B., Lin, Hao, Zhong, Gan-Ji, Lukoyanov, Anton N., Vorotyntsev, Andrey V., Vorotyntsev, Ilya V.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 1 February 2024 395
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kazarina, Olga V., Petukhov, Anton N., Nagrimanov, Ruslan N., Vorotyntsev, Andrey V., Atlaskina, Maria E., Atlaskin, Artem A., Kazarin, Alexander S., Golovacheva, Anna A., Markin, Zakhar A., Markov, Artyom N., Barysheva, Alexandra V., Vorotyntsev, Ilya V.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 1 March 2023 373
Autor:
Petukhov, Anton N., Atlaskin, Artem A., Kudryavtseva, Maria S., Kryuchkov, Sergey S., Shablykin, Dmitry N., Stepanova, Ekaterina A., Smorodin, Kirill A., Kazarina, Olga V., Trubyanov, Maxim M., Atlaskina, Maria E., Petukhova, Anastasia N., Markov, Artem N., Vorotyntsev, Andrey V., Mochalov, Leonid A., Vorotynstev, Ilya V.
Publikováno v:
In Journal of Environmental Chemical Engineering August 2022 10(4)
Autor:
Petukhov, Anton N., Shablykin, Dmitry N., Trubyanov, Maxim M., Atlaskin, Artem A., Zarubin, Dmitriy M., Vorotyntsev, Andrey V., Stepanova, Ekaterina A., Smorodin, Kirill A., Kazarina, Olga V., Petukhova, Anastasia N., Vorotyntsev, Vladimir M., Vorotynstev, Ilya V.
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 1 August 2022 294
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 411, p 02045 (2023)
The ecological plasticity, stability, and adaptive potential of varieties and promising genetic lines of the annual form of white sweet clover were assessed. The studies were carried out in 2016-2020 in Volga Scientific Research Institute of Selectio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3794e72a1594f2f9be681d8d18b9e80
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.