Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Kazachstania servazzii"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 11, Pp 8677-8687 (2022)
ABSTRACT: Indigenous microorganisms are important components of the complex ecosystem of many dairy foods including cheeses, and they are potential contributors to the development of a specific cheese's sensory properties. Among these indigenous micr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2de97417d717425fbc4cf97ab6bf9b40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Déborah Lanterbecq, Martin Spanoghe, Mario Godoy Jara, John Rivière, Thierry Marique, Martine Gadenne
Publikováno v:
Food Microbiology. 62:133-140
The beneficial contributions of Kazachstania servazzii are well-established in various food processes. This yeast also contributes in the spoilage of finished packaged food due to abundant gas production. In particular, an occurrence of K. servazzii
Autor:
Kevin P. Byrne, Tadhg Ó Cróinín, Caoimhe E. O’Brien, Ben Shovlin, Clifton Lewis, Niall Garvey, Róisín Duggan, Kenneth H. Wolfe, Matt McElheron, Lynne Faherty, Geraldine Butler
Publikováno v:
Microbiology Resource Announcements
We sequenced two isolates of Kazachstania servazzii, UCD13 and UCD335, from soil in Ireland. Heterozygosity in these diploid genomes differs 19-fold between the two strains. Most currently available K. servazzii genome sequences come from Korean kimc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
A strategy to reduce the deleterious effects of mycotoxins is to use dietary supplements that contain microorganisms that bind mycotoxins and diminish their gastrointestinal absorption. Novel strains were isolated from a Kefir culture and assessed fo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d424523ce171bf7484d2b4e2acba8fa1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.