Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Kayisu, K."'
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 17, Iss 2, Pp 352-363 (2013)
Munkoyo: roots as potential sources of amylolytic enzymes and a traditional fermented beverage. A review. Munkoyo is a fermented cereal-based beverage. The special feature of this beverage is the use of munkoyo roots as the source of amylolytic enzym
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f61e2879f1e454ea1c42b3db65a7806
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 5, Iss 1, Pp 3-6 (1987)
Determination of some chemical constituents of seeds of three Psophocarpus tetragonolobus cultivars. Studies have been conducted to establish the nutritional characteristics of three cultivars of the winged bean (Psophocarpus tetragonolobus (L.) DC).
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67c239b25bc149f2a277adb8fd62876b
Publikováno v:
International Journal of Recent Scientific Research. :15982-15985
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kayisu, K., Hood, L. F.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Nov/Dec1981, Vol. 46 Issue 6, p1894, 0p