Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Kayacan Cakmakoglu, Selma"'
Autor:
Kayacan Çakmakoğlu, Selma, Dere, Sevda, Beki̇roğlu, Hatice, Bozkurt, Fatih, Karasu, Salih, Dertli̇, Enes, Türker, Mustafa, Sagdic, Osman
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Autor:
Kayacan-Cakmakoglu Selma, Atik Ilker, Akman Perihan Kubra, Doymaz Ibrahim, Sagdıc Osman, Karasu Salih
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 29, Iss 3, Pp 235-242 (2023)
This study aims to investigate the effect of different infrared powers (IP) (38 W, 50 W, 62 W, 74 W, and 88 W) on drying kinetics, total phenolic content (TPC) and individual phenolics, antioxidant activity (AA) and antibacterial activity, and color
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b131a634bec4aadac920bfee9fd25a4
Autor:
Karadag, Ayse1 (AUTHOR), Kayacan Cakmakoglu, Selma1 (AUTHOR), Metin Yildirim, Rusen1 (AUTHOR) ruseny@yildiz.edu.tr, Karasu, Salih1 (AUTHOR), Avci, Esra1 (AUTHOR), Ozer, Hayrettin2 (AUTHOR), Sagdic, Osman1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jul2022, Vol. 46 Issue 7, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vehapi, Meyrem, İnan, Benan, Kayacan-Cakmakoglu, Selma, Sagdic, Osman, Özçimen, Didem Balkanlı
Publikováno v:
European Journal of Plant Pathology; Jan2024, Vol. 168 Issue 1, p121-136, 16p
Autor:
Tekin Cakmak, Zeynep Hazal1 (AUTHOR), Kayacan Cakmakoglu, Selma1 (AUTHOR), Avcı, Esra1 (AUTHOR), Sagdic, Osman1 (AUTHOR), Karasu, Salih1 (AUTHOR) skarasu@yildiz.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2021, Vol. 45 Issue 12, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Probiotics & Antimicrobial Proteins; Jun2023, Vol. 15 Issue 3, p682-693, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.