Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Kaya İnan"'
Autor:
Kaya İnan, Dağ Serpil, Mavioğlu Kaya Müge, Tanrıverdi Erdi Anil, Beşeren Hatice, Aşasın Gizem
Publikováno v:
Türk Biyokimya Dergisi, Vol 47, Iss 5, Pp 612-619 (2022)
This study aimed to evaluate the effects of pomegranate fruit extract (PFE) on levels of transient receptor potential (TRP) channel and caspase-3 (Casp-3) expressions, tumor necrosis factor-α (TNF-α), total sialic acid (TSA), reduced glutathione (G
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d2a8eafc5ef463a929920e43614e240
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deveci, Haci Ahmet, Mavioğlu Kaya, Müge, Kaya, İnan, Bankoğlu Yola, Bahar, Atar, Necip, Yola, Mehmet Lütfi
Publikováno v:
Biosensors (2079-6374); Jul2023, Vol. 13 Issue 7, p725, 14p
Publikováno v:
Molecular Biology Reports; Mar2023, Vol. 50 Issue 3, p2207-2220, 14p
Autor:
Karapehlivan, Mahmut, Ogun, Metin, Kaya, Inan, Ozen, Hasan, Deveci, Haci Ahmet, Karaman, Musa
Publikováno v:
In Journal of Trace Elements in Medicine and Biology January 2014 28(1):94-99
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biosensors (2079-6374); Aug2023, Vol. 13 Issue 8, p760, 15p
Autor:
Kaya, İnan, Dağ, Serpil, Mavioğlu Kaya, Müge, Tanrıverdi, Erdi Anil, Beşeren, Hatice, Aşasın, Gizem
Publikováno v:
Turkish Journal of Biochemistry / Turk Biyokimya Dergisi; Oct2022, Vol. 47 Issue 5, p612-619, 8p
Publikováno v:
Volume: 13, Issue: 2 67-75
Kafkas Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kafkas Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Aflatoxins are highly toxic secondary metabolites produced by molds. They cause various deformations in living systems. One of these is lipid peroxidation in mammals. Aflatoxins in milk are one of the most important factors that can increase lipid pe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::db95259e9b8f06203fe3a2934ed84b91
https://dergipark.org.tr/tr/pub/kujs/issue/59574/755978
https://dergipark.org.tr/tr/pub/kujs/issue/59574/755978