Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Kawecki, N. Stephanie"'
Autor:
Kawecki, N. Stephanie, Norris, Sam C.P., Xu, Yixuan, Wu, Yifan, Davis, Ashton R., Fridman, Ester, Chen, Kathleen K., Crosbie, Rachelle H., Garmyn, Andrea J., Li, Song, Mason, Thomas G., Rowat, Amy C.
Publikováno v:
In Food Research International October 2023 172
Publikováno v:
In Biomaterials August 2022 287
Autor:
Yuen Jr, John S.K., Stout, Andrew J., Kawecki, N. Stephanie, Letcher, Sophia M., Theodossiou, Sophia K., Cohen, Julian M., Barrick, Brigid M., Saad, Michael K., Rubio, Natalie R., Pietropinto, Jaymie A., DiCindio, Hailey, Zhang, Sabrina W., Rowat, Amy C., Kaplan, David L.
Publikováno v:
In Biomaterials January 2022 280
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yuen Jr, John S.K., Theodossiou, Sophia K., Stout, Andrew J., Kawecki, N. Stephanie, Letcher, Sophia, Cohen, Julian M., Barrick, Brigid M., Saad, Michael K., Rubio, Natalie R., Pietropinto, Jaymie A., DiCindio, Hailey, Rowat, Amy C., Kaplan, David L.
With increasing meat consumption and significant environmental impact during production, it is important to develop sustainable alternatives to meat. Since fat is an important contributor to meat flavor, recapitulating this component in meat alternat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6316499b60d5a4b0d511f930dc632115
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.