Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Kawar, Prashant G"'
Autor:
Sarode, Dipak K., Pagariya, Madhuri C., Jadhav, Pritam R., Patil, Savita A., Devarumath, R.M., Shingote, Prashant R., Prasad, K.V., Jain, S. Mohan, Penna, Suprasanna, Kawar, Prashant G.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis October 2024 134
Autor:
Madhavan, S., Sakthivel, K., Dantuluri, Raju V.S., Tadigiri, Sirisha, Moturu, Uma Sowjanya, Muniyappa, Lakshmipathy, Kawar, Prashant G, Pal, Ram, Kudupudi, Prabhakara Rao, Venkataramana, Prasad Kuchimanchi
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 January 2025 339
Autor:
Mandlik, Rushil, Sharma, Shivani, Rout, Priyadarshini, Singh, Shweta, Raturi, Gaurav, Rana, Nitika, Sonah, Humira, Deshmukh, Rupesh, Shivaraj, SM, Nanda, Satyabrata, Kawar, Prashant G.
Publikováno v:
Journal of Horticultural Science & Biotechnology; May2024, Vol. 99 Issue 3, p311-325, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Upadhyaya, Chandrama Prakash, Bagri, Deepak Singh, Upadhyaya, Devanshi Chandel, Pathak, Abhishek Kumar, Kawar, Prashant G.
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology July 2016 7:210-216
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karpe, Avinash, Nikam, Ashok A, Chimote, Krunal P, Kalwade, Sachin B, Kawar, Prashant G, Babu, Harinath, Devarumath, Rachayya M, Suprasanna, Penna
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 11, No 37 (2012); 9028-9035
A comparative study was made to assess salt stress responses of sugarcane (Saccharum officinarum L.) var. CoC 671 and Co 86032 using in vitro plantlets by subjecting them to increasing concentrations of NaCl (0, 50, 100, 150, 200 and 250 mM) and chec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.