Zobrazeno 1 - 10
of 251
pro vyhledávání: '"Kavain"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tibor Pasinszki, Deepti Darshani Devi
Publikováno v:
Beverages, Vol 10, Iss 1, p 4 (2023)
Kava is the traditional intoxicating beverage of the Pacific with mild sedative and muscle relaxant effects, which are attributed to a group of compounds known as kavalactones. This paper aims to evaluate the quality of kava sold in the local markets
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dadeab55022c407992659b34f68b6b4d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria do Socorro de Brito Lopes, Francielle Alline Martins, José Luiz Silva Sá, Thais Teixeira da Silva, Pedro Marcos de Almeida, Júlia Braga Martins
Publikováno v:
Journal of Toxicology and Environmental Health, Part A. 84:769-782
Kavain, kavalactone, present in Piper methysticum exhibits anticonvulsive, analgesic, anxiolytic, antiepileptic, antithrombotic, anti-inflammatory and antioxidant properties. Given its importance, ...
Autor:
Fangfang Lu, Xueqin Ma, Xiaojun Zhao, Wannian Zhang, Bo Zhang, Ruru Ren, Lingling Yang, Chao Su, Xiaojuan Su, Rong Zong, Yingli Wang
Publikováno v:
Journal of Separation Science. 44:2705-2716
Kava, the rhizomes and roots of Piper methysticum Forst, is a popular edible medicinal herb traditionally used to prepare beverages for anxiety reduction. Since the German kava ban has been lifted by the court, the quality evaluation is particularly
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mylène Caroff, Agnès Barnabé, Marie-Agnès Popot, Sophie Tendon, Ludovic Bailly-Chouriberry, Wafek Taleb, Vivian Delcourt, Laura Drif, Stéphane Trevisiol, Yves Moulard, Sophie Boyer
Publikováno v:
Drug Testing and Analysis. 13:883-886
Publikováno v:
Beverages, Vol 5, Iss 2, p 34 (2019)
Kava (Piper methysticum) is increasingly traded internationally and there is need for a rapid method to analyze kava raw material before export. The objectives of the present study were: (i) to develop a simple and robust protocol for high throughput
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9550f815f5e64ca9a1f330d1bc139723