Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Kausar, Tahreem"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Srivastava, Neha, Srivastava, Manish, Alhazmi, Alaa, Kausar, Tahreem, Haque, Shafiul, Singh, Rajeev, Ramteke, Pramod W., Mishra, Pradeep Kumar, Tuohy, Maria, Leitgeb, Maja, Gupta, Vijai Kumar
Publikováno v:
In Environmental Pollution 15 October 2021 287
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ayob, Omeera, Hussain, Peerzada Rashid, Naqash, Farah, Riyaz, Lubna, Kausar, Tahreem, Joshi, Sweta, Azad, Zulfiqarur Rashid Azaz Ahmad
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Apr2022, Vol. 57 Issue 4, p2149-2158, 10p
Publikováno v:
Biochemical & Cellular Archives; Oct2018, Vol. 18 Issue 2, p1569-1576, 8p
Autor:
Kausar T; Department of Food Technology, School of Interdisciplinary Sciences and Technology, Jamia Hamdard, Hamdard Nagar, New Delhi-62, India., Hanan E; Department of Food Technology, School of Interdisciplinary Sciences and Technology, Jamia Hamdard, Hamdard Nagar, New Delhi-62, India., Ayob O; Department of Food Technology, School of Interdisciplinary Sciences and Technology, Jamia Hamdard, Hamdard Nagar, New Delhi-62, India., Praween B; Department of Food Technology, School of Interdisciplinary Sciences and Technology, Jamia Hamdard, Hamdard Nagar, New Delhi-62, India., Azad Z; Department of Food Technology, School of Interdisciplinary Sciences and Technology, Jamia Hamdard, Hamdard Nagar, New Delhi-62, India.
Publikováno v:
Bioinformation [Bioinformation] 2019 May 15; Vol. 15 (5), pp. 358-363. Date of Electronic Publication: 2019 May 15 (Print Publication: 2019).