Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Kattelmann, K. K."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Horacek, T. M., White, A. A., Greene, G. W., Reznar, M. M., Virginia Quick, Morrell, J. S., Colby, S. M., Kattelmann, K. K., Herrick, M. S., Shelnutt, K. P., Mathews, A., Phillips, B. W., Byrd-Bredbenner, C.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::59fb4c50105a9d9861267933c8991981
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84859400346&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84859400346&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Kattelmann KK; Nutrition, Food Science, and Hospitality Department, South Dakota State University, Box 2275A, Brookings, SD 57007 605/688-4045, USA. kendra_kattelmann@sdstate.edu, Ho M, Specker BL
Publikováno v:
Journal of the American Dietetic Association [J Am Diet Assoc] 2001 Apr; Vol. 101 (4), pp. 443-7.