Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Katsma, E."'
Autor:
Nauta, M., Hill, A., Rosenquist, H., Brynestad, S., Fetsch, A., van der Logt, P., Fazil, A., Christensen, B., Katsma, E., Borck, B., Havelaar, A.H., Risk Assessment of Toxic and Immunomodulatory Agents, Dep IRAS
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology, 129(2), 107. Elsevier
In recent years, several quantitative risk assessments for Campylobacter in broiler meat have been developed to support risk managers in controlling this pathogen. The models encompass some or all of the consecutive stages in the broiler meat product
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::4d233d374f4cda0a166f4c84d34a1a5e
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/39583
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/39583
Publikováno v:
Technical University of Denmark Orbit
Maarten Nauta
Maarten Nauta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::20bd0611b8c62795e5d89982bcb2d121
https://orbit.dtu.dk/en/publications/43aded28-8074-40fb-bf73-28fc9900ce33
https://orbit.dtu.dk/en/publications/43aded28-8074-40fb-bf73-28fc9900ce33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nauta M; Laboratory for Zoonoses and Environmental Microbiology, Centre for Infectious Disease Control Netherlands, National Institute for Public Health and the Environment (RIVM), Bilthoven, The Netherlands. Maarten.Nauta@rivm.nl, Hill A, Rosenquist H, Brynestad S, Fetsch A, van der Logt P, Fazil A, Christensen B, Katsma E, Borck B, Havelaar A
Publikováno v:
International journal of food microbiology [Int J Food Microbiol] 2009 Feb 15; Vol. 129 (2), pp. 107-23. Date of Electronic Publication: 2008 Dec 07.