Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Kati, Djamel Edine"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kati, Djamel Edine
Nos travaux de recherches de thèse portent sur une étude comparative entre le déclanchement des mécanismes de défense in planta de la plante de melon après élicitation biotique, et un traitement avec un produit ayant des propriétés de Stimul
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2010MON20007
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 24, Iss 2, Pp 186-194 (2020)
The present study is focused on the determination of optimized activity conditions of peroxidase (POD) of turnip (Brassica rapa). The enzyme is extracted from turnip with 0.5M Na2HPO4 (pH7.0). Peroxidase activity is evaluated by monitoring the oxidat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/020bc47fd62d4fe29d438e4529bd9300
Autor:
Yahiaoui, Sonia, Kati, Djamel Edine, Chaalal, Makhlouf, Ali, Lamiaa M. A., El Cheikh, Khaled, Depaepe, Goeffrey, Morère, Alain, Menut, Chantal, Bettache, Nadir, Bachir-Bey, Mostapha
Publikováno v:
Wood Science & Technology; May2024, Vol. 58 Issue 3, p1051-1075, 25p
Autor:
BACHIR-BEY, Mostapha, KHALED KHODJA, Yazid, BENBOURICHE, Aicha, CHOUALI, Malika, DJEBELLANNOUAR, Salima, BENCHIKH, Yassine, KATI, Djamel Edine
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology; 2024, Vol. 16 Issue 2, p136-149, 14p
Autor:
Yahiaoui, Sonia1, Kati, Djamel Edine1, Bachir-bey, Mostapha1 mostapha.bachirbey@univ-bejaia.dz, Otmani, Amar1, Cheikh, Khaled El2, Morère, Alain3, Menut, Chantal3, Bettache, Nadir3, Chaalal, Makhlouf1,4
Publikováno v:
Taiwanese Journal of Agricultural Chemistry & Food Science. Jun2022, Vol. 60 Issue 2, p47-59. 13p.
Autor:
Benchikh, Yassine, Bachir-bey, Mostapha, Chaalal, Makhlouf, Ydjedd, Siham, Kati, Djamel Edine
Publikováno v:
In Green Sustainable Process for Chemical and Environmental Engineering and Science 2023:329-354
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare; Aug2023, Vol. 47 Issue 1, p125-139, 15p
Autor:
ZIDI, KAHINA1, KATI, DJAMEL EDINE1, BENCHIKH, YASSINE1,2 yassine.benchikh@umc.edu.dz, BEY, MOSTAPHA BACHIR1, OUANDJELI, DJOHRA1, YAHIAOUI, SONIA1
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare. 2020, Vol. 44 Issue 1, p149-164. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.