Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Kathalsar, Ashwath Kumar"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jan2024, Vol. 59 Issue 1, p160-169, 10p
Autor:
Kathalsar, Ashwath Kumar1 ashwathkumark@gmail.com, Sharma, Gopal Kumar1
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2020, Vol. 21 Issue 2, p315-325. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; Feb2022, Vol. 46 Issue 2, p1-9, 9p
Autor:
Bharath, Adguru Papanna, Kathalsar, Ashwath Kumar, Chandrashekhar, Soumya, Prabhasankar, Pichan
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; May2021, Vol. 56 Issue 5, p2273-2281, 9p
Publikováno v:
Food and Nutrition Sciences. :747-756
In order to improve the nutritional quality of biscuits, a multigrain premix (MGP) was developed by using whole barley, sorghum, chickpea, pea and defatted soya flour, each at 20% level. The developed MGP had 26.28% protein, 10.13% insoluble dietary