Zobrazeno 1 - 10
of 152
pro vyhledávání: '"Katalinić, Višnja."'
Autor:
Katalinić, Višnja.
Thesis (Ph. D.)--University of Chicago, Department of Physics, December 1999.
Includes bibliographical references. Also available on the Internet.
Includes bibliographical references. Also available on the Internet.
Autor:
Generalić Mekinić, Ivana, Šimat, Vida, Ljubenkov, Ivica, Burčul, Franko, Grga, Mia, Mihajlovski, Marija, Lončar, Ružica, Katalinić, Višnja, Skroza, Danijela
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 15 November 2018 124:947-953
Autor:
Katalinić, Višnja
Metodom polustrukturiranih intervjua s 12 sugovornica koje se razlikuju prema dobi, mjesnoj lociranosti, socioekonomskom statusu, svjetonazoru, seksualnom identitetu te višestrukim razinama diskriminacija nastoje se polivalentno odrediti polja žens
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9415::af3b9dad246e1b4b79ba25b6e6ce8b73
https://repozitorij.ffzg.unizg.hr/islandora/object/ffzg:5909
https://repozitorij.ffzg.unizg.hr/islandora/object/ffzg:5909
Autor:
Katalinić, Višnja
Diplomski rad Komunikacija školskih knjižnica tijekom pandemije COVID-19 temeljen je na metodi intervjua i iščitavanju pravnih akata, a usporednom analizom nastoji se prikazati potencijalne razlike u djelovanju školskih knjižnica u Zagrebu i Ba
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9415::77bb8d6c7251f9a1340347ae626fba4b
https://repozitorij.ffzg.unizg.hr/islandora/object/ffzg:5046
https://repozitorij.ffzg.unizg.hr/islandora/object/ffzg:5046
Autor:
Modun, Darko, Music, Ivana, Vukovic, Jonatan, Brizic, Ivica, Katalinic, Visnja, Obad, Ante, Palada, Ivan, Dujic, Zeljko, Boban, Mladen
Publikováno v:
In Atherosclerosis 2008 197(1):250-256
Autor:
Generalić Mekinić, Ivana, Šimat, Vida, Mariani, Anja, Katalinić, Ana, Katalinić, Višnja, Ljubenkov, Ivica, Skroza, Danijela
Oxidation of food components is one of the major causes of food deterioration which causes changes in chemical, biochemical and sensory properties of foods, its quality and nutritional value. Therefore, there is a great demand in food industry for na
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::376cf8e7849c2e055b5f01ea364b68a3
https://www.bib.irb.hr/937838
https://www.bib.irb.hr/937838
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mudnić Ivana, Milat Ana Marija, Grga Mia, Skroza Danijela, Ljubenkov Ivica, Jercic Iva, Sliskovic Antonela, Katalinić Višnja, Volarević Josip, Boban Mladen
Macerated white wines produced in accordance with the principles of Georgian traditional wine making method have distinctive organoleptic properties. As organic wines that contain no preservatives, they are susceptible to oxidation after bottle openi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::0d1ee5a4fa5a64a7f1e58d153c47773a
https://www.bib.irb.hr/1056825
https://www.bib.irb.hr/1056825
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.